Fundamentální a technická analýza akcie Nvidia - Houdek, Tomáš; Veselá, Jitka; Drahokoupil, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Cílem diplomové práce je provést analýzu společnosti Nvidia pomocí vybraných metod fundamentální a technické analýzy a na jejich základě určit investiční doporučení. V prvních dvou kapitolách práce je provedeno teoretické vymezení metod fundamentální a technické analýzy. Ve třetí a čtvrté kapitole je provedena praktická aplikace technické a fundamentální analýzy včetně výpočtu vnitřní hodnoty akcie společnosti Nvidia. Na závěr je provedeno shrnutí výsledků, formulováno investiční doporučení a zpětné vyhodnocení funkčnosti metod.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses