Využití ICT ve výuce na základních školách, s přihlédnutím na speciální základní školy - Podlenová, Monika; Radváková, Věra; Sudzina, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Bakalářská práce se zabývá využitím interaktivních tabulí ve výuce anglického jazyka na základních školách, s přihlédnutím na speciální základní školy. Cílem práce je popsat, jak tyto technologie ovlivňují vzdělávací proces a jak jsou integrovány do každodenní výuky. Teoretická část poskytuje přehled o interaktivních tabulích, jejich funkcích a potenciálu pro zvýšení angažovanosti žáků. Dále práce analyzuje různé pedagogické přístupy a metody, které učitelé využívají pro efektivní začlenění těchto nástrojů do výuky. V praktické části je prezentováno vyhodnocení dat získaných z dotazníkového šetření od učitelů anglického jazyka na prvním stupni pražských základních škol, včetně těch ze speciálních základních škol. Což ilustruje, jakým způsobem učitelé vnímají interaktivní tabule ve výuce anglického jazyka na prvním stupni.
Vedoucí práce: Věra Radváková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses