Marketingový plán Mamacoffee - Illková, Kateřina; Černá, Jitka, 1961-; Dvořáková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Hlavním cílem bakalářské práce je vytvořit marketingový plán jedné z kaváren Mamacoffee na rok 2025. Tím navrhuje opatření ke zlepšení některých marketingových aspektů. První část bakalářské práce se zabývá teoretickým základem elementárních pojmů marketingového plánu. V praktické části je vypracováno několik analýz, stejně s dalšími částmi plánu. Praktická část byla vytvořena pomocí dat z primárního a sekundárního výzkumu. Bylo využito metody pozorování a dotazování. Závěr je věnován návrhům ke zlepšení pro danou kavárnu a limitům výzkumu. Z hlediska využití je práce vhodná zejména pro marketingový tým Mamacoffee, který pomocí této prací získá externí pohled na situaci a získá data ohledně požadavků studentů na kavárny.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses