Aplikace metody Leadership Spiral Assessment na vedení týmů - Grepl, Dominik; Nový, Ivan, 1956-; Pospíšil, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce zkoumá aplikaci metody Leadership Spiral Assessment (LSA) na vedení týmů, zaměřuje se na analýzu stylů vedení a úrovní leadershipu prostřednictvím této metody. Teoretická část se zabývá managementem a leadershipem, mezi kterými autor identifikuje prolínající se vztah. Metodologická část pojednává o samotné metodě LSA, společností navržené styly vedení používané manažery v praxi a metodách výzkumu. Dále popisuje konkrétní společnost a autorův záměr ve výběru tématu. Výzkumná část je rozdělena na kvalitativní a kvantitativní metodu dotazování. Výsledky práce poskytují ucelený pohled na souvislost mezi identifikovanou úrovní leadershipu, manažery aplikovanými styly vedení a zaměstnaneckou spokojeností.
Vedoucí práce: Ivan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses