Vliv sociálních sítí na sebevědomí a tělesný obraz žen : důsledky pro organizaci - Najbertová, Vendula; Šimůnková, Klára; Lejčková, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Tato bakalářská práce zkoumá, jak sociální sítě ovlivňují sebevědomí a vnímání tělesného obrazu žen a jaký dopad to má na jejich pracovní výkon. V teoretické části jsou uvedeny základní pojmy a teoretické kontexty relevantní pro dané téma. Na základě literární rešerše práce prezentuje současný stav poznání, včetně příkladů relevantních výzkumů, a stanovuje výzkumnou otázku. Dále je v práci představena a obhajována metoda výzkumu, kterou reprezentují hloubkové rozhovory. V praktické části prezentuji výsledky i s jejich analýzou a interpretuji je. Závěrem odpovídám na výzkumnou otázku a nabízím podněty k případné další diskusi.
Vedoucí práce: Klára Šimůnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses