Multiplatformní mobilní aplikace pro sledování a sdílení tréninkových plánů s herními prvky - Kudrlička, Jan; Nguyen, Viet Bach; Sklenák, Vilém, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
S rostoucím zájmem o zdravý životní styl a technologický pokrok v oblasti mobilních aplikací, se ukazuje, že spojení fitness aktivit s herními prvky a sociální interakcí může výrazně zvýšit motivaci uživatelů a jejich zapojení. Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh a implementaci mobilní fitness aplikace, která integruje herní prvky a podporuje sociální interakci mezi uživateli. Aplikace je navržena, aby byla kompatibilní s platformami Android a iOS a nabízela uživatelům funkce pro vytváření, zaznamenávání a sdílení tréninkových plánů, stejně jako pro sledování aktivit ostatních. Vývoj je realizován s pomocí platformy Expo a frameworků React Native a Flask. Práce je opřená o agilní metodiku MMSP, kde jsou používány iterativní přístupy pro efektivní vývoj. Aplikace využívá MongoDB pro správu dat a Cloudinary pro obsluhu multimédií, zatímco bezpečnost je zajištěna technologiemi JSON Web Token a Bcrypt. Projekt zahrnuje opakované testování a sběr zpětné vazby. Výstupem je funkční aplikace publikovaná na Apple App Store a připravená na uvedení na Google Play.
Vedoucí práce: Viet Bach Nguyen
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses