Návrh a vývoj komponenty pro automatizaci zpracování bankovních pohybů v systému ABRA Flexi - Hošková, Michaela; Stanovská, Iva; Luc, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou komponenty na automatické zpracování bankovních pohybů ve formě pluginu do ERP systému ABRA Flexi. První část se zaměřuje na popis problematiky účetnictví a konkrétněji pak na účtování a párování bankovních pohybů. Jako další popisuje metodiky, nástroje a technologie, které byly při vývoji použity, a představuje jejich výhody a nevýhody. Realizační část je zaměřena na specifikaci požadavků na systém a vymezení případů užití podle metodiky MMSP. Popisuje také architekturu aplikace a návrh databáze, přičemž se detailně věnuje popisu jednotlivých tabulek, jejich atributů a vazeb mezi nimi. Jako poslední je popsán samotný vývoj aplikace a výsledky jejích testů na testovacích datech, která byla dobrovolně poskytnuta dvěmi právnickými osobami.
Vedoucí práce: Iva Stanovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses