Optimalizace nákupu a zásobování společnosti Řetězy Vamberk s. r. o. - Daněk, Jakub; Vinš, Marek; Ullrych, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Společnost Řetězy Vamberk s. r. o. se dlouhodobě potýká s problémem držení velkého kapitálu v zásobách hutního materiálu. Na základě tohoto problému byl stanoven cíl této bakalářské práce, a to optimalizace nákupu, se zaměřením na nalezení řešení k snížení kapitálu u hutního materiálu v držení společnosti. Tento cíl byl naplněn na základě vypracovaných analýz ABC a XYZ, hodnocením současných dodavatelů a nalezením nových potencionálních dodavatelů pro získání uceleného pohledu na zkoumaný problém. Výsledkem práce je následně návrh a doporučení pro společnost Řetězy Vamberk s. r. o. vedoucí k optimalizaci nákupu a snížení kapitálu v zásobách, které propojuje samotné řízení zásob hutního materiálu s jejich dodavateli.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses