Strategická analýza Imperial Brands CR, s.r.o. - Kalkus, Daniel; Mikan, Pavel, 1963-; Machek, Ondřej, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této bakalářské práce je stanovení konkrétních strategických doporučení pro společnost Imperial Brands CR, s.r.o. pro upevnění pozice na trhu, zejména z pohledu nových alternativních produktů. Práce je standardně rozdělena na teoretickou a praktickou část. Praktická část obsahuje definice základních pojmů oboru strategické analýzy, popis jednotlivých metod využívaných v práci a rešerši základních informací o podniku, trhu a konkurenci. V praktické části je provedena samotná strategická analýza sestávající z analýzy okolí, analýzy vnitřních zdrojů a schopností podniku, na jejichž základě jsou identifikovány hlavní silné a slabé stránky, příležitosti a ohrožení podniku. Praktická část dále obsahuje syntézu, na jejímž základě byla formulována strategická doporučení pro podnik.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses