Implementácia webovej analytiky na web Rakúsko.sk - Makeľ, Andrej; Kučera, Jan; Vojíř, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Záverečná práca sa zaoberá obchodnou analýzou webu Rakúsko.sk a následnou implementáciou nástrojov webovej analytiky, pričom kladie dôraz na Google Analytics 4 ako hlavný analytický nástroj. V úvode je spracovaná rešerš literatúry a odborných zdrojov v oblastiach obchodnej analýzy a webovej analytiky. Nasleduje obchodná analýza webu, ktorej výsledkom sú požiadavky na webovú analytiku V ďalšej časti je realizovaná konfigurácia Google Analytics 4 a ďalších doplnkových nástrojov, ako aj úpravy samotného webu. Optimalizácia prebieha iteratívne v mesačných cykloch, pričom každá iterácia obsahuje formulovanie cieľa, analýzu dát, realizáciu zmien a vyhodnotenie výsledkov. Cieľ je určený na základe pozorovania a analyzovania dostupných dát.
Vedoucí práce: Jan Kučera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses