Návrh marketingové strategie značky Cider Demokrat pro vstup na trh B2C - Erben, Daniel; Říha, David; Procházková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vypracování návrhu B2C marketingové strategie pro značku Cider Demokrat, která na českém trhu dosavadně působí převážně přes distributory a B2B partnery. V teoretické části jsou představeny základní koncepty marketingové teorie, včetně analýzy trhů a marketingového prostředí. V praktické části je provedena analýza mikro a makro prostředí značky. Na základě sekundárních dat a kvalitativního výzkumu metodou focus groups jsou formulovány návrhy marketingové strategie včetně marketingového mixu značky. Cílem práce je návrh marketingové strategii, která posílí povědomí o značce a zvýší její prodeje i v online prostředí na B2C trhu. Výsledky práce ukazují, že přizpůsobením marketingové strategie a zvýšením online přítomnosti by mělo být možné dosáhnout lepšího oslovování potenciálních zákazníků, zefektivnit propagaci produktů a následně i zvýšit prodeje značky.
Vedoucí práce: David Říha
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses