Porovnání využitelnosti a poskytovaných služeb České a Vietnamské digitální veřejné správy - Luu, Trong Dat (2024)
Tato bakalářská práce provádí analýzu a srovnání eGovernment systémů v České republice a Vietnamu s důrazem na poskytované služby a uživatelskou přívětivost. Analýza je založena na kombinaci primárních dat (rozhovor s uživateli) a sekundárních dat (analýza relevantní literatury a webových stránek vlády). Na základě získaných poznatků jsou formulována konkrétní doporučení pro optimalizaci digitalizace veřejné správy v České republice.