Porovnání využitelnosti a poskytovaných služeb České a Vietnamské digitální veřejné správy - Luu, Trong Dat; Syrovátková, Jana; Staněk, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tato bakalářská práce provádí analýzu a srovnání eGovernment systémů v České republice a Vietnamu s důrazem na poskytované služby a uživatelskou přívětivost. Analýza je založena na kombinaci primárních dat (rozhovor s uživateli) a sekundárních dat (analýza relevantní literatury a webových stránek vlády). Na základě získaných poznatků jsou formulována konkrétní doporučení pro optimalizaci digitalizace veřejné správy v České republice.
Vedoucí práce: Jana Syrovátková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses