Návrh a tvorba webových stránek s rezervačním systémem - Cipra, Miroslav; Luc, Ladislav; Novák, Richard, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací webové aplikace pro zadavatelku, která poskytuje masážní služby. Hlavním cílem je vytvoření moderního informačního a rezervačního systému, který umožní klientům snadněji získat informace o službách a rezervovat si masáže online. Práce je řízena vodopádovým modelem vývoje softwaru, který poskytuje strukturovaný rámec pro postupné plánování, vývoj, testování a údržbu projektu. Důraz je kladen na jednoduchost, přehlednost a atraktivní design pro uživatele. Moderní technologie jako Next.js, Typescript, Tailwind CSS a Prisma jsou použity pro efektivitu a kvalitu výsledného produktu. Výsledkem je funkční webová aplikace, která podporuje podnikání zadavatelky a zlepšuje komunikaci s jejími zákazníky.
Vedoucí práce: Ladislav Luc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses