Návrh a realizace moderní monitorovací platformy industriálních kontrolerů a bran - David, Jakub (2024)
Tato práce představuje návrh a implementaci moderního monitorovacího systému, který integruje starší technologie s pokročilými cloudovými řešeními, především s Amazon Web Services (AWS). Práce je zaměřena převážně na praktickou stránku celého řešení a kombinuje nastavení fyzických zařízení až po tvorbu kódu a aplikací v cloudu. Hlavním cílem je zvýšit škálovatelnost, flexibilitu a efektivitu tradičních monitorovacích systémů využitím moderní cloudové infrastruktury a služeb se zachováním původních zařízení.