Návrh a realizace moderní monitorovací platformy industriálních kontrolerů a bran - David, Jakub; Doucek, Petr, 1960-; Krákora, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tato práce představuje návrh a implementaci moderního monitorovacího systému, který integruje starší technologie s pokročilými cloudovými řešeními, především s Amazon Web Services (AWS). Práce je zaměřena převážně na praktickou stránku celého řešení a kombinuje nastavení fyzických zařízení až po tvorbu kódu a aplikací v cloudu. Hlavním cílem je zvýšit škálovatelnost, flexibilitu a efektivitu tradičních monitorovacích systémů využitím moderní cloudové infrastruktury a služeb se zachováním původních zařízení.
Vedoucí práce: Petr Doucek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses