Zásady brand identity a jejich aplikace při tvorbě návrhu brand identity svíček Emiu - Ngoová, Thi Thanh Huyen; Božková, Adéla; Dědic, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Bakalářská práce se zabývá procesem tvorby brand identity s konkrétním zaměřením na segment svíček. Cílem práce je navržení funkční a ucelené brand identity pro začínající značku ručně vyráběných svíček EMIU. Teoretická část se věnuje především samotnému procesu návrhu identity značky, představuje její základní prvky a důležité principy a zásady, na které je třeba při tvorbě návrhu myslet. Důraz je přitom kladen na prvky, které je vhodné uvádět v brand manuálu. Součástí teoretické části je rešerše brand identit v segmentu vonných svíček, včetně praktických ukázek. Získané poznatky nabízí detailnější přehled o segmentu svíček a slouží jako zdroj informací a inspirace pro praktickou část. Praktická část vychází z knihy Aliny Wheeler o budování brand identity a v pěti krocích představuje proces tvorby identity značky na konkrétním návrhu pro značku EMIU. Výstupem bakalářské práce je návrh ucelené brand identity svíček EMIU, včetně strukturovaného brand manuálu, který může značka začít používat ke své komunikaci. Navržená brand identity je ověřena dotazníkovým šetřením.
Vedoucí práce: Adéla Božková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses