Design interaktivní kulturní mapy města Tábor - Vybíralová, Anna; Dědic, Filip; Kania, Karolina Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Předkládaná bakalářská práce se věnuje problematice navrhování digitálních produktů. Důraz je kladen na význam uživatele a pochopení jeho potřeb a motivací jako východiska k připravení efektivního návrhu pro následné technické zpracování. Cílem práce je vytvořit prototyp interaktivního uživatelského rozhraní kulturní mapy mikroregionu Táborska s možností vkládat nové prodněty. A tím poskytnout službu efektivního informačního nástroje aktérům kulturního života, obyvatelům i návštěvníkům regionu. Teoretická část práce přibližuje metodiku navrhování a vývoje digitálních produktů se zaměřením na aspekty UX/UI, interakčního designu a designu zaměřeného na člověka. Praktická část obsahuje detailní dokumentaci přípravné fáze projektu. Zaměřuje se především na pochopení potřeb koncového uživatele. Principy popsané v předešlých kapitolách jsou pak apliko-vány při tvorbě výsledného prototypu, zpracovaného pomocí nástroje Figma.
Vedoucí práce: Filip Dědic
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses