Analýza online marketingových aktivit v konkrétní firmě - Bernáthová, Adéla; Sedláček, Jiří, 1963-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem online marketingových aktivit s cílem provedení analýzy těchto aktivit u konkrétní firmy. Pro dosažení výsledků byly použity převážně nástroje Google Lighthouse, Google Analytics, Luigi’s box a nástroje pro sociální sítě. Práce je rozdělena na pět hlavních částí. První část se zabývá metodami, které byly použity k dosažení dílčích cílů. Druhá část je zaměřena na teorii o online marketingu, a to zejména na marketing ve vyhledávačích, reklamy a sociální sítě. V třetí části jsou popsány základy webové analytiky a nástroj Google Analytics. Čtvrtá část je určena k seznámení se s konkrétní firmou a blízkými konkurenty. V páté části jsem prakticky analyzovala online marketingové aktivity konkrétní firmy a navrhla doporučení ke zlepšení. Firma již některá doporučení aplikovala.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses