Aplikace pro vyhledávání a archivaci nabídek elektroniky na stránce Bazoš.cz - Fejtek, Adam (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem aplikace pro archivaci a vyhledávání nabídek z inzerční platformy Bazoš.cz. Práce nejprve provádí důkladnou analýzu webových stránek této platformy, včetně identifikace použitých technologií, analýzy struktury stránek a identifikace klíčových dat potřebných pro archivaci. Z této analýzy jsou následně vyvozena omezení, která ovlivňují další vývoj aplikace. Na základě těchto poznatků je formulován návrh funkcionalit, které by měla aplikace obsahovat. Podle stanovených požadavků a omezení jsou vybrány vhodné technologie pro implementaci. Výstupem práce je funkční archivační software s intuitivním uživatelským rozhraním, umožňujícím efektivní vyhledávání mezi uloženými inzeráty.