Ekonomická vhodnost integrace MHD v Kladně - Havlíček, Jakub; Mervart, Michal, 1977-; Drápal, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou účelnosti vynakládání finančních prostředků na zajištění městské dopravy v Kladně. V současné době totiž dochází k mnoha souběhům městských a příměstských linek, ke kterému dochází mimo jiné z důvodu vzájemné neintegrovanosti a nekoordinovanosti. Tento stav mnohdy vede ke zbytečnému převisu nabídky nad poptávkou. Účelem této práce je vyčíslit možnou výši finančních prostředků, které by mohlo město Kladno uspořit, spolupracovalo-li by na zajištění veřejné dopravy na svém území se Středočeským krajem. Na základě dat z provedených profilových přepravních průzkumů, které zahrnují kromě samotné vytíženosti spojů i informace o zpoždění, je navržen plán optimalizace pro řešené oblasti.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses