Portfolio aplikací pro podporu event managementu - Eger, Adam; Gála, Libor, 1965-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Cílem této bakalářské práce je identifikace, zhodnocení aplikačního portfolia společnosti poskytující služby v event managementu za pomocí McFarlanova modelu a identifikace trendů oblasti event managementu. V první kapitole se je věnováno rešerší literatury za účelem nalezení řešení cílů bakalářské práce. Druhá kapitola popisuje sektor event managementu a identifikuje současné trendy v sektoru. Ve třetí kapitole je shrnuta metodika zvolená pro dosažení cílů práce, zahrnující přípravu výzkumu, sběr a zpracování dat a následné hodnocení. Čtvrtá kapitola aplikuje tuto metodiku na konkrétní event managementovou společnost. Výstupem práce je soupis aplikací a jeho vyhodnocení za použití McFarlanova modelu. Závěrečná část práce shrnuje a hodnotí získané výsledky práce.
Vedoucí práce: Libor Gála
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses