Průzkum nasazení bezpečnostních funkcí platformy Microsoft 365 v organizacích - Koc, Matyáš (2024)
Bakalářská práce se zabývá problematikou správného nastavení bezpečnostních funkcí cloudové platformy Microsoft 365 a jejich využívaností. Cílem je provést průzkum doporučení vydávaných společností Microsoft nazývaných jako Secure Score, a to i v kontextu jejich licencování a dostupností jednotlivým organizacím. Dalším cílem je pomocí vzorku organizací identifikovat dosud nevyužívané nebo nesprávně nastavené funkce. Posledním cílem je pak vlastní zhodnocení klíčových míst pro zlepšení a stanovení doporučení.