Průzkum nasazení bezpečnostních funkcí platformy Microsoft 365 v organizacích - Koc, Matyáš; Pavlíček, Luboš; Šimeček, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Bakalářská práce se zabývá problematikou správného nastavení bezpečnostních funkcí cloudové platformy Microsoft 365 a jejich využívaností. Cílem je provést průzkum doporučení vydávaných společností Microsoft nazývaných jako Secure Score, a to i v kontextu jejich licencování a dostupností jednotlivým organizacím. Dalším cílem je pomocí vzorku organizací identifikovat dosud nevyužívané nebo nesprávně nastavené funkce. Posledním cílem je pak vlastní zhodnocení klíčových míst pro zlepšení a stanovení doporučení.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses