Analýza her profesionálních hráčů League Of Legends - Dobeš, Radek; Zimmermann, Pavel, 1980-; Procházka, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Předkládaná práce si klade za cíl zjistit rozdíly ve způsobu hraní League of Legends evropskými a jihokorejskými profesionálními hráči. K tomu byla využita data získaná pomocí RIOT API týkající se herního módu Ranked Solo/Duo. Bylo zjištěno, že existují výrazné rozdíly mezi oběma skupinami, a to i v případě aspektů hry majících velký význam v profesionálních zápasech jako je např. vize. V rámci metodiky byly v bakalářské práci použity metody pozorování, komparace a analýzy za pomocí Mannův-Whitneyho testu, shlukování a Spearmanova korelačního koeficientu. K výpočtům byl použit programovací jazyk Python.
Vedoucí práce: Pavel Zimmermann
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses