Analýza projektu výstavby rodinného domu s využitím nástrojů projektového řízení - Panýrek, Martin (2024)
Bakalářská práce se věnuje řízení projektu výstavby rodinného domu. Samotný projekt je rozdělen do několika menších projektů, které již byly v minulosti provedeny. Práce tak vychází z reálných dat a dává si za cíl podívat se na tento projekt retrospektivně a provést na něm analýzy spojené s řízením projektů. První část práce, tedy část teoretická, se zabývá popisem problematiky projektového řízení a metodám používaných při plánování projektů. Část druhá se pak věnuje samotnému projektu a samotným analýzám jeho parametrů. Konkrétně se jedná o analýzu časovou, analýzu nákladů, analýzu zdrojů a také analýzu rizika. K provedení veškerých analýz je využit program MS Project a MS Excel.