Analýza projektu výstavby rodinného domu s využitím nástrojů projektového řízení - Panýrek, Martin; Kuncová, Martina, 1974-; Fiala, Petr, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Bakalářská práce se věnuje řízení projektu výstavby rodinného domu. Samotný projekt je rozdělen do několika menších projektů, které již byly v minulosti provedeny. Práce tak vychází z reálných dat a dává si za cíl podívat se na tento projekt retrospektivně a provést na něm analýzy spojené s řízením projektů. První část práce, tedy část teoretická, se zabývá popisem problematiky projektového řízení a metodám používaných při plánování projektů. Část druhá se pak věnuje samotnému projektu a samotným analýzám jeho parametrů. Konkrétně se jedná o analýzu časovou, analýzu nákladů, analýzu zdrojů a také analýzu rizika. K provedení veškerých analýz je využit program MS Project a MS Excel.
Vedoucí práce: Martina Kuncová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses