IT podpora GDD (Game design document) - Litvinov, Mikhail; Gála, Libor, 1965-; Basl, Josef, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Dokumentace je nezbytná část vývoje herních produktů. Tato práce se zabývá otázkou toho, jak současné ICT nástroje a servisy mohou podpořit proces dokumentování herních projektů v malých, finančně nezávislých týmech. Pro dosažení cíle byla provedena studie, zatím připravená metodika pro výběr ICT nástrojů nejvhodnějších pro podporu dokumentaci. Metodika zahrnuje nalezení ICT produktů, přípravu požadavků a ohodnocení produktů podle těchto požadavků. Výsledkem práce je rekomendace sady nástrojů, bezplatných pro použití v menších týmech. Z tohoto faktu můžeme zjistit to, že v dnešní době existuje možnost pro zájemce herního vývoje s nejmenšími náklady zprovoznit informatickou podporu vývoje.
Vedoucí práce: Libor Gála
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses