Autorizace a ukládání dat ve Flask aplikaci - Chalupa, Jakub (2024)
Práce se zabývá možnostmi ukládání většího množství dat do databází a optimalizací těchto řešení. Dále také použitím těchto poznatků pro rozšíření existující webové aplikace o použití databáze. Použit je databázový systém PostgreSQL, programovací jazyk Python s webovým frameworkem Flask a pro řízení přístupu je vysvětleno fungování federace identit eduID.cz.