Autorizace a ukládání dat ve Flask aplikaci - Chalupa, Jakub; Svoboda, Jaroslav; Šalda, Radomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Práce se zabývá možnostmi ukládání většího množství dat do databází a optimalizací těchto řešení. Dále také použitím těchto poznatků pro rozšíření existující webové aplikace o použití databáze. Použit je databázový systém PostgreSQL, programovací jazyk Python s webovým frameworkem Flask a pro řízení přístupu je vysvětleno fungování federace identit eduID.cz.
Vedoucí práce: Jaroslav Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses