Personalizovaný systém stravovacieho plánu s dôrazom na užívateľské preferencie - Koľveková, Lucia; Sekničková, Jana; Skočdopolová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Táto bakalárska práca sa zaoberá personalizáciou stravovacieho plánu na základe preferencií užívateľa. Cieľom bakalárskej práce je preto naprogramovať webovú aplikáciu pomocou programovacieho jazyka Python, kde si užívateľ nastaví svoje preferencie jedálnička. Následnou úlohou programu bude vytvorenie stravovacieho plánu na viac dní. Program bude optimalizovať stravu z hľadiska makronutrientov a mikronutrientov (vitamínov a minerálov), pričom sa zameria aj na tvorbu vhodných receptúr. Cieľom programu je nájsť optimálne riešenie pre užívateľa, ktorý si zvolí svoje dve priority, podľa ktorých program vypočíta optimalizáciu.
Vedoucí práce: Jana Sekničková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses