Technologicko-bezpečnostní rizika Internetu věcí v telekomunikační společnosti - Krámský, Šimon; Gála, Libor, 1965-; Novák, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Technologicko-bezpečnostní rizika Internetu věcí jsou dnes velmi aktuální téma a ovlivňují bezpečnost podniků, které využívají IoT ve svém podnikání. Bakalářská práce se věnuje zjištění vnímání technologicko-bezpečnostních rizik Internetu věcí v telekomunikační společnosti působící na českém trhu. Podle akademické literatury jsou popsány v práci technologicko-bezpečnostní rizika Internetu věcí. Dále je uspořádána metodika, podle které je proveden kvalitativní výzkum v telekomunikační společnosti provozující největší IoT síť u nás pro komerční využití. Užitkem práce je vytvoření přehledu, jak vnímá rizika IoT a jeho sítě přední integrátor IoT v České republice.
Vedoucí práce: Libor Gála
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses