Aplikační portfolio malé společnosti optikou TIME modelu - Kolankiewicz, Jan (2024)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit TIME modelem stav aplikačního portfolia v malé společnosti, která poskytuje služby elektroinstalačních montážních prací. V první kapitole je identifikace současného stavu poznání daného tématu, formulace východisek a přiblížení jmenovaného TIME modelu. V další kapitole je stanovena metodika pro dosažení cíle práce. Konkrétně je rozdělena do částí přípravy výzkumu, sběru dat, zpracování do TIME modelu a prezentace, interpretace a vyhodnocení dat. Třetí kapitola se věnuje již samotnému aplikačnímu portfoliu společnosti, tedy použití stanovené metodiky pro sběr dat, jejich zpracování do TIME modelu a nakonec prezentace, interpretace a vyhodnocení dat. V závěru práce jsou shrnuty hlavní poznatky, provedeno jejich zhodnocení a provedena polemika nad výsledky šetření.