Návrh na zlepšení testování ADAS Funkcí - Jelínek, Petr; Maryška, Miloš; Vaclavik, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na proveditelnost a vylepšení testování Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) funkcí druhé úrovně automatizace řízení (L2 – Partial automation), což je její hlavní cíl. Vedlejšími cíli jsou představení problematiky ADAS funkcí jako celku, analýza existujících řešení testů a srovnání jejich výsledků. Přidanou hodnotou práce je zkvalitnění a zrychlení testování nových verzí ADAS funkcí. Práce je motivována potřebou zlepšit a zefektivnit proces testování ADAS funkcí, které hrají klíčovou roli v moderních automobilových technologiích. ADAS neboli pokročilé asistenční systémy pro řidiče, jsou technologie navržené tak, aby zvýšily bezpečnost a pohodlí řízení. Přestože tyto systémy nabízejí mnoho výhod, jejich testování je složité a časově náročné. Proto se tato práce zaměřuje na návrh efektivnějších a rychlejších metod testování ve virtuálním prostředí. Díky tomu je zde vysoký přínos práce pro firmu, což je jeden z důvodů výběru tohoto tématu. Práce se snaží přinést nové perspektivy a řešení pro testování ADAS funkcí, což může vést k významným zlepšením v této oblasti.
Vedoucí práce: Miloš Maryška
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses