Zhodnocení agilní metodiky Dual Track Agile Approach pro implementaci zakázkového softwaru - Teplý, Ondřej; Sudzina, František; Balada, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Diplomová práce má za hlavní cíl identifikovat silné a slabé stránky metodiky Dual Track Agile approach oproti standardním moderním agilním metodikám ve vývoji softwaru. Metodiky pro vývoj softwaru prošly za posledních několik let bouřlivým vývojem od tradičních po agilní. Nový agilní přístup byl použit i ve společnosti Unicorn a vznikla metodika Dual Track Agile approach. Jedná se o soubor nástrojů podporující vývoj softwaru. Tato metodika dosud nebyla vědecky prozkoumaná, a proto tato diplomová práce zhodnotí její aplikaci na dvou současně probíhajících projektech.
Vedoucí práce: František Sudzina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses