SimulTrek - simulační aplikace v MS Excel - Papírník, Dominik (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem jednoduchého simulačního programu zaměřeného na modelování diskrétních událostí. Doplněk nazvaný SimulTrek je navržený pro studenty a začátečníky v oblasti simulace a je integrován v MS Excel, což zajišťuje snadnou dostupnost a použitelnost pro uživatele s různými úrovněmi dovedností práce s počítačem. Doplněk nabízí intuitivní uživatelské rozhraní, a flexibilní možnosti nastavení simulace, které umožňují modelování různých scénářů a experimentování s parametry. Díky své jednoduchosti, je doplněk SimulTrek vhodným nástrojem pro akademické použití. Práce obsahuje podrobný popis funkcí doplňku SimulTrek, stejně jako návod na jeho použití a zhodnocení jeho přínosů pro uživatele.