Návrh a vývoj aplikace v Microsoft Power Apps pro využití v ERP - Kantor, Ondřej (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou vytváření aplikací pro podporu firemního ERP s využitím platformy Microsoft Power Apps. Cílem práce je vytvoření konfigurátoru produktů v prostředí Microsoft PowerApps, který umožňuje zákazníkům i výrobci sestavení a vyhodnocování vybrané konfigurace dle definovaných parametrů. Práce je rozdělena na dvě části, v první části, která je více teoretická, se věnuje vymezení pojmů, představení vývojového prostředí a krátkému představení podobných aplikací. Druhá spíše praktická část práce se věnuje specifikaci požadavků na aplikaci, návrhu a implementaci aplikaci. Práce je zakončena funkčním prototypem aplikace konfigurátoru a vyhodnocením ze strany zákazníků aplikace.