Návrh a vývoj aplikace v Microsoft Power Apps pro využití v ERP - Kantor, Ondřej; Svatá, Vlasta, 1952-; Korčák, Jiří, 1994-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou vytváření aplikací pro podporu firemního ERP s využitím platformy Microsoft Power Apps. Cílem práce je vytvoření konfigurátoru produktů v prostředí Microsoft PowerApps, který umožňuje zákazníkům i výrobci sestavení a vyhodnocování vybrané konfigurace dle definovaných parametrů. Práce je rozdělena na dvě části, v první části, která je více teoretická, se věnuje vymezení pojmů, představení vývojového prostředí a krátkému představení podobných aplikací. Druhá spíše praktická část práce se věnuje specifikaci požadavků na aplikaci, návrhu a implementaci aplikaci. Práce je zakončena funkčním prototypem aplikace konfigurátoru a vyhodnocením ze strany zákazníků aplikace.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses