Research methods for business students - Saunders, Mark, 1959-; Lewis, Philip, 1945-; Thornhill, Adrian (Harlow ; London ; New York ; Boston ; San Francisco ; Toronto ; Sydney ; Dubai ; Singapore ; Hong Kong ; Tokyo ; Seoul ; Taipei ; New Delhi ; Cape Town ; São Paulo ; Mexico City ; Madrid ; Amsterdam ; Munich ; Paris ; Milan : Pearson, 2023)
Praktická příručka k realizaci výzkumu v oblasti podnikání. Nabízí metodické vedení od výběru tématu po analýzu dat.
Terminologický slovník
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: podnikání; vědecký výzkum; srovnávací metody; zpracování dat; učebnice vysokých škol; business; scientific research; comparative methods; data processing; textbooks (higher)