Zaměstnanecké benefity ve společnosti XY - Machýl, Jakub (2024)
Práce se zabývá zaměstnaneckými benefity v souvislosti s pracovní motivací a jejich vlivem na spokojenost v zaměstnání. Shrnuje poznatky z oblasti teorie pracovní motivace a využití benefitů v podniku. Vyhodnocuje stávající zaměstnanecké benefity v rámci systému motivace ve vybrané firmě, identifikuje jejich silné a slabé stránky a formuluje doporučení. Význam zaměstnaneckých benefitů a spokojenost s nimi jsou hodnoceny na základě subjektivního vnímání zaměstnanců.