Zaměstnanecké benefity ve společnosti XY - Machýl, Jakub; Palíšková, Marcela, 1961-; Říhová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Práce se zabývá zaměstnaneckými benefity v souvislosti s pracovní motivací a jejich vlivem na spokojenost v zaměstnání. Shrnuje poznatky z oblasti teorie pracovní motivace a využití benefitů v podniku. Vyhodnocuje stávající zaměstnanecké benefity v rámci systému motivace ve vybrané firmě, identifikuje jejich silné a slabé stránky a formuluje doporučení. Význam zaměstnaneckých benefitů a spokojenost s nimi jsou hodnoceny na základě subjektivního vnímání zaměstnanců.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses