Péče o zaměstnance v OŠD Praha 3 - Adámková, Petra (2024)
Tématem této bakalářské práce je „Péče o zaměstnance v Ošetřovatelském domově na Praze 3“. Jejím cílem je pomocí dotazníkového šetření identifikovat spokojenost s touto péčí, zejména v oblasti nabízených benefitů. Dílčím cílem je identifikace spokojenosti s možnostmi dalšího vzdělávání zaměstnanců. Vybrané dva aspekty péče o zaměstnance byly na základě výsledků výzkumu podrobeny analýze, ze které vyplynuly následná doporučení za účelem zlepšit dosavadní systém v organizaci. Základem práce je teoretická část, která shrnuje pomocí podkapitol jako jsou well-being zaměstnanců, motivace zaměstnanců a zaměstnanecké benefity důležité aspekty hlavní kapitoly péče o zaměstnance. Součástí teoretické části je také popsaná metodologie k provedenému výzkumu. Na tu dále navazuje praktická část, která představuje zvolenou organizaci, analýzu dotazníkového šetření a v závěru její souhrn včetně vhodných doporučení.