Spojitost managementu a inovací - Bagautdinov, Rabadan (2024)
V dnešní době inovace hrají klíčovou role pro úspěch celé společnosti. Správně nastavená spolupráce s managementem může zlepšit postavení společnosti na svém trhu, zároveň nová inovace může otevřít společnosti dveře na nový trh. Tato bakalářská práce v teoretické části zkoumá spojitost managementu a inovací. Praktická část obsahuje současnou analýzu motivování k inovacím ve společnosti „ABC“ a analýzu silných a slabých stránek společnosti. Empirická část je doplněna dotazníkovým šetřením. Výsledky šetření byly ověřené Chí-kvadrát testem. Výstupy ukazují, že společnost „ABC“ efektivně motivuje nejen nových zaměstnanců, ale dlouhodobě pracujících.