Spojitost managementu a inovací - Bagautdinov, Rabadan; Hönig, Vladimír, 1982-; Procházka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
V dnešní době inovace hrají klíčovou role pro úspěch celé společnosti. Správně nastavená spolupráce s managementem může zlepšit postavení společnosti na svém trhu, zároveň nová inovace může otevřít společnosti dveře na nový trh. Tato bakalářská práce v teoretické části zkoumá spojitost managementu a inovací. Praktická část obsahuje současnou analýzu motivování k inovacím ve společnosti „ABC“ a analýzu silných a slabých stránek společnosti. Empirická část je doplněna dotazníkovým šetřením. Výsledky šetření byly ověřené Chí-kvadrát testem. Výstupy ukazují, že společnost „ABC“ efektivně motivuje nejen nových zaměstnanců, ale dlouhodobě pracujících.
Vedoucí práce: Vladimír Hönig
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses