Analýza spokojenosti zaměstnanců s pracovními podmínkami ve vybraném hotelu - Miroshnikova, Viktoriia; Hubinková, Zuzana, 1971-; Výrut, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této bakalářské práce bude zjistit klíčové faktory pracovních podmínek, se kterými zaměstnanci mnou zvoleného hotelu (dále jen Kongres hotelu XYZ) jsou spokojeni a se kterými ne. Následně po provedeném výzkumu se pokusím identifikovat oblasti potřebující zlepšení a navrhnout doporučení pro management hotelu, která by vedla ke zlepšení spokojenosti jejich zaměstnanců, což by mělo přispět k lepším rozhodnutím v oblasti řízení lidských zdrojů a organizačním změnám a následně mohlo vést ke zlepšení práce hotelu celkově. Práce je rozdělená do dvou částí, a to na teoretickou a praktickou. V teoretické časti jsou popsány nejdůležitější pojmy této práce, které slouží jako podklad pro část praktickou. V praktické častí jsem použila kombinovaný přístup, který se skládal z dotazníkového šetření mezi všemi zaměstnanci a také z polostrukturovaných rozhovorů mezi vybranými zaměstnanci na různých pozicích. Na základě získaných dat byla provedena tematická analýza, která odhalila, s jakými pracovními podmínkami zaměstnanci Kongres hotelu XYZ jsou a se kterými nejsou spokojeni.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses