Efektivní CSR reporting : Případová studie z oboru gastronomie - Sekeľová, Alexandra (2024)
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou reportovania spoločenskej zodpovednosti spoločností. V teoretickej časti sa autorka venuje vymedzeniu základných pojmov týkajúcich sa tejto problematiky a stručnej prezentácii vývoja tohto konceptu. V závere teoretickej časti sú definované kľúčové štandardy a trendy, ktoré definujú základný rámec CSR reportingu. Praktická časť analyzuje report spoločnosti Lagardére Travel Retail, a.s. a porovnáva ho s jej konkurentmi a stanovenými štandardmi. Prostredníctvom tejto analýzy autorka navrhne viacero doporučení na zlepšenie reportovania spoločenskej udržateľnosti danej spoločnosti.