Týmová práce mezi řídícími letového provozu, piloty a palubními posádkami - Pokorný, Vojtěch; Lorencová, Hana; Králová, Tereza, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce je zaměřena na zkoumání týmové spolupráce v oboru letectví mezi profesemi pilotů, palubních průvodčích a řídících letového provozu. Diplomová práce uvádí v první části definici týmu a teoretické aspekty týmové práce. Následně uvádí základní informace o vybraném odvětví letecké dopravy a oborová specifika jednotlivých profesí. Ve druhé části diplomové práce je popsána výzkumná metoda, výzkumný soubor a výzkumná otázka. Ve třetí části diplomové práce jsou zjištěné poznatky prezentovány z hlediska faktorů excelence týmové práce. V závěru práce je uvedeno shrnutí zjištěných informací a uvedena omezení výzkumu.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses