Marketigová strategie pro start-up Mapotic - Chvalina, Tomáš (2024)
Diplomové práce je zaměřena na tvorbu nové marketingové strategie pro start-up Mapotic, který si během posledních let prošel změnou svého směřován, kdy se nově zaměřuje i na B2B trh. Marketingová strategie vychází z interních dat, kvalitativního výzkumu založeného na polostrukturovaných rozhovorech s aktuálními klienty, ze kterých byly sestaveny marketingové persony, jako reprezentanti nejzajímavější segmentů trhu. V návaznosti na tvorbu strategie je provedena analýza aktuálního stavu webových stránek, SEO a obsahového marketingu s praktickými návrhy na zlepšení, které by měly napomoci při plnění stanovených cílů. Závěrem práce je navržení harmonogramu marketingových aktivit do konce roku.