Optimalizace procesu onboardingu zaměstnanců z Generace Z - Nguyen, Hoang Linh (2024)
Generace Z se v blízké budoucnosti stane převládající většinou pracovní síly. Tato generace má specifické pracovní charakteristiky a potřeby, které je třeba zohlednit při optimalizaci onboardingových procesů. Aktuální onboardingové postupy nejsou pro generaci Z uspokojivé, což může vést k dlouhodobé pracovní nespokojenosti, zhoršení duševního zdraví a snížení jejich výkonu. Bakalářská práce se zabývá návrhem takového onboardingu, který by prostřednictvím efektivních zásad a praktik lépe odpovídal očekáváním a potřebám pracovníků z generace Z.