Optimalizace procesu onboardingu zaměstnanců z Generace Z - Nguyen, Hoang Linh; Motlová, Veronika; Gašková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Generace Z se v blízké budoucnosti stane převládající většinou pracovní síly. Tato generace má specifické pracovní charakteristiky a potřeby, které je třeba zohlednit při optimalizaci onboardingových procesů. Aktuální onboardingové postupy nejsou pro generaci Z uspokojivé, což může vést k dlouhodobé pracovní nespokojenosti, zhoršení duševního zdraví a snížení jejich výkonu. Bakalářská práce se zabývá návrhem takového onboardingu, který by prostřednictvím efektivních zásad a praktik lépe odpovídal očekáváním a potřebám pracovníků z generace Z.
Vedoucí práce: Veronika Motlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses